Børnerytmik i kirken

Velkommen til musikalsk legestue i kirken

BørneRytmik i kirken er musikalsk legestue for børn i alderen 1-3 år sammen med forældre eller bedsteforældre.

BørneRytmik i kirken er en hyggelig time en gang om ugen, hvor vi laver en masse musik sammen. BørneRytmik i kirken henvender sig til børn, som er blevet for store til at gå til Babysalmesang, og som er i alderen 1-3 år.

Vi skal synge, danse og lege, bruge både trommer, rasleæg og flotte tørklæder. Vi skal nyde stjernehimlen og slappe af til stille musik.

Og måske kigger vores lille Kirkemus indenfor…

Vi vil opleve kirken med alle sanser, synge, danse og lege både nye og kendte salmer og sange.

BørneRytmik i kirken er en dejlig måde at være sammen på og blive fortrolig med kirkens værdier og stemninger.

BørneRytmik i kirken er stedet, hvor I kan mødes med andre børn og forældre.

7 torsdag i træk.

Der er frugt, vand og kaffe klar fra kl. 16.30.

Maks. deltagerantal: 15.

Pris: Kr. 200,- for alle 8 gange.

Om underviseren

Heidi Ettrup Lehm er kirke- og kulturmedarbejder ved Abildgård Kirke. Her arbejder hun primært med børn og unge.

Heidi er uddannet lærer fra Hjørring Seminarium og har i flere år arbejdet som lærer for børn med særlige behov.

Yderligere information fås hos
Kirke- og kulturmedarbejder Heidi Ettrup Lehm