Frivillighed

I Abildgård Kirke er der mange frivillige medarbejdere, som alle er med til at drive og være kirke. Det er dejligt! For frivillighed i kirken er med til at skabe en kirke med liv. Og liv - det er der i Abildgård Kirke.

Abildgård kirke har fokus på frivilligt medarbejderskab og ønsker at skabe gode vilkår for frivilligheden. Som frivillig medarbejder i Abildgård Kirke beriges du personligt og samtidig er du med til at berige kirken og livet i menigheden. Du har mulighed for at forme det aktive liv i kirken og for at møde andre engagerede mennesker.

Abildgård Kirke er en kirke, hvor Gud og mennesker mødes. En kirke med mange visioner og ambitioner. Det er en kirke med højt aktivitetsniveau, hvor du kan blive udfordret personligt og fagligt.

Jobbørsen

På Kirketorvet i kirken finder du jobopslag for frivilligt arbejde. Måske finder du ét eller flere "jobs" interessante og som du har lyst til at engagere dig i.

Nye ideer velkomne

Har du nye ideer eller brænder du for noget specielt, er du velkommen til at henvende dig til et menighedsrådsmedlem eller til en af de ansatte medarbejdere i kirken. Vi er selvfølgelig altid interesserede i flere gode ideer.

For alle

Frivillighed i Abildgård Kirke er for unge, for voksne, for ældre, for dem med børn, for dem der aldrig er kommet i kirken, for dem der altid er kommet i kirken, for dem der nogle gange er kommet i kirken, for dem der indtil nu kun er kommet juleaften, for konfirmandforældre og for dem, der bare har lyst.

Gode fællesskaber

Der findes allerede mange gode fællesskaber omkring frivilligt arbejde i kirken, men der er plads til endnu flere. Vi ønsker, at det er attraktivt at være frivillig medarbejder i Abildgård Kirke.

Alle frivillige medarbejdere inviteres til nytårskur i januar måned.

Baggrundsmateriale

Baggrundsmateriale for det frivillige arbejde i Abildgård Kirke, udarbejdet i 2009.
Medarbejderskabsmappe: Frivilligt medarbejderskab i Abildgård kirke
Jobbørs-mappe: Frivilligt medarbejderskab i Abildgård kirke
Kommisorium for frivillighedsudvalget ved Abildgård Kirke: Kommisorium januar 2013