Enestående mulighed for at opleve en anden kultur og komme tæt på menneskene her

Abildgård Kirke har siden 2001, i samarbejde med Danmission, haft tæt forbindelse med en lille menighed i den sydlige del af Cambodja. Igennem årene har der været forskellige grupper fra Abildgård, som har besøgt landet, ligesom de har besøgt os i flere omgange. I efteråret 2018 arrangerer Abildgård på ny en rejse, med det formål at besøge venskabsmenigheden i Preah Sdach, for at bevare og videreudvikle båndene – og støtte den lille menigheds store indsats.

Arrangørerne er åbne for en bred sammensætning af rejsegruppen, både aldersmæssigt og mht. kirkeligt engagement. Deltagerne udvælges efter en kort uformel ansøgning. Turen betales af egne midler, men hver enkelt rejsedeltager kan søge om tilskud aktuelle steder. Vi håber prisen kan holdes på max 14.000 kr. 

Forud for rejsen tilrettelægges 1-2 kursusaftener om historie, politik, uddannelse, religion, kirke og mission i Cambodja. 

 

På turen skal vi 

  • Besøge menigheden i Preah Sdach og bo og leve her i ca. en uge, hvor vi kommer tæt på menneskene og deres daglige levevis. Naturligt vil der så opstå en gensidig inspiration, som begge parter vil kunne drage nytte af. 
  • Vi skal opleve hvordan en lille kristen menighed fungerer i et overvejende buddhistisk samfund. 
  • Hvilke udfordringer giver det?  - og her i gennem få et indblik i dialogarbejde religionerne imellem.
  • Bo nogle dage i hovedstaden Phnom Penh, her får vi indblik i Cambodjas blodige historie bl.a. gennem besøg ved ”Killing Fields” og fængslet ”Tuol Sleng”. 
  • Besøge Danmissions kontor og høre om arbejdet med kirkeudvikling, religionsdialog og kampen mod illegal skovhugst i Cambodja. 
  • Opleve den pulserende storby med markeder og attraktioner.       
  • Som afslutning besøges den ikoniske tempelby Angkor Wat – Cambodjas største turistattraktion. 

 

Rejseperiode

Afrejse ca. den 07-10-18 og hjemme igen ca. den 21-10-18.
Efter hjemkomsten forventes rejsedeltagere at deltage i informationsgivende aktiviteter.

 

Arrangører

Turen arrangeres af en sammensat arbejdsgruppe under Abildgård Sogn i samarbejde med Danmissions udsendte i Cambodja. 

 

Yderligere informationer

Har du spørgsmål, eller ønsker du simpelthen at sikre dig, at du kommer med på turen, så kontakt Claus Jensen, tlf 28 19 70 04 eller mail: claus.jensen1@skolekom.dk

 

Tilmelding

Endelig tilmelding og indbetaling af depositum på 1500 kr. senest 1. maj 2018.