Lars Lilholt og Shaka Loveless

Billetter til koncerten i Abildgård Kirke kan købes på musik.dk

 

Generationsmøde i kirken

Shaka Loveless og Lars Lilholt tager i starten af 2019 på fælles tour rundt i Danmark. De to spillemænd vil med hver deres guitar invitere publikum inden for til en anderledes koncertoplevelse, der byder på både musikalske nyfortolkninger, historiefortælling og et dyk ned i begges bagkatalog. 

I kirkens fantastiske rum får man foræret en alvor og en påmindelse om historien, forgængeligheden og det uforklarlige, som begge kunstnere sætter stor pris på. 

Men der er også plads til glæden ved musikken og historiefortællingen, to essentielle ting der bindt med en folkesanger på alder med hans far. Men musik der swinger har ingen alder – heldigvis”. 

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til de akustiske koncerter i kirkerne, der uden tvivl vil indeholde klassikere som ’Tomgang’ og ‘Kald det kærlighed’.er de to sammen.

“Vi er begge to spillemænd og historiefortællere. I vores samtaler kan jeg genkende den samme spilleglæde og fortællelyst, som jeg selv har. Lars er et meget behageligt menneske, med en en utroligt stor sangskat. Og jeg synes man kan høre denne interesse for mennesker og historier på fornemste vis i Lars' lyrik! ” forklarer Shaka Loveless.

Musik, der swinger, har ingen alder

Shaka Loveless og Lars Lilholt er begge folkesangere fra hver deres generation, der kan tale med publikum direkte ud af posen. De glæder sig begge rigtig meget til at spille sammen i kirkerne. Om samarbejdet med Shaka Loveless fortæller Lars Lilholt: 

”Jeg kan godt lide hans sociale engagement og hans arbejde med det danske sprog. Og så er jeg glad og beæret over at han vil turnere landet rundt med en folkesanger på alder med hans egen far. Men musik, der swinger har ingen alder - heldigvis!"

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til den akustiske koncert i Abildgård Kirke, der uden tvivl indeholder klassikere som "Tomgang" og "Kald det kærlighed.