Det nye præstepar i Abildgård, Anne og Kenny Gottlieb Christiansen, var torsdag på besøg i Frederikshavn. Foto: Carsten Thomasen

Abildgård Kirkes menighedsråd, fandt hvad det søgte. Det er ellers ingen hemmelighed, at menighedsrådet var bekymret, da præsten gennem 27 år, Johs Kühle, valgte at gå på pension.

Der er præstemangel i Danmark, og der var flere sogne, som søgte samtidigt. Det kan jo også godt være svært at trække gode kræfter til Vendsyssel. Derfor blev der gjort er stort arbejde for at finde den rette.

Om den nye sognepræst

Kenny Gottlieb Christiansen er sønderjyde og kommer fra Frifelt mellem Tønder og Ribe. Han er gift med Anne Gottlieb Christiansen, der stammer fra Store Vildmose i nærheden af Aabybro. Hun er pædagog, uddannet som socialdiakon på Diakonhøjskolen i Aarhus. Sammen har de en dreng, Niels, på halvandet år. Parret flytter ind i præsteboligen på Tage Mortensensvej i begyndelsen af året.

Velkommen til Kenny Gottlieb Christiansen

Det er rådets opfattelse, at det er lykkedes, og man har nu enstemmigt ansat Kenny Gottlieb Christiansen fra 1. februar. Han er 28 år og har i denne måned gjort sin uddannelse på Pastoralseminariet færdig. Han skal derfor ordineres inden tiltrædelsen, hvilket sker i Budolfi Kirke 25. januar.

Vær med til ordinationen

Der bliver arrangeret buskørsel til ordinationsgudstjenesten i Budolfi Kirke i Aalborg  den 25. januar. Der er afgang fra Abildgård Kirke kl. 15.30. Tilmelding  skal ske til kirkekontoret i åbningstiden senest den 22. januar. Det er gratis at køre med bussen.

Indsættelsesgudstjeneste

Den 28. januar indsættes Kenny Gottlieb Christiansen som sognepræst i Abildgård Sogn. Det sker ved indsættelsesgudstjenesten den 28. januar kl. 10.30. Alle er velkomne til at være med.