Koncert : Guitarist Kaare Norge | Abildgård Kirke

Dato Tirsdag d. 25. oktober 2022, kl. 19:00
Sted Fladstrand Kirke, Kirkegårds Alle 21, 9900 Frederikshavn
Koncert : Guitarist Kaare Norge

I september, oktober og november 2022 drager den danske guitarvirtuos Kaare Norge på en landsdækkende turné rundt i landet i kirker og musikhuse.

Kaare Norge vil ved denne koncert spille et flot repertoire med bl.a. Carl Nielsen – Jeg ved en lærkerede med flere, og udvalgte numre fra sit seneste album” Amoroso ”, og ikke mindst et bredt spekter af spanske og klassiske værker fra hans store bagkatalog af indspilninger, samt Kaares kendte arrangementer af store klassikere som f.eks. Stairway to Heaven, Candle in the wind, Tears in Heaven, Scarbourough Fair, You are not alone, Always on my mind (Elvis) og Homage to Life (Kaare N.) og mange andre.

Billetter koster kr. 150,- + gebyr og kan købes på: Billetsalg.kirkekoncerter.dk

Glæd jer til en smuk og stemningsfuld koncert