Plejehjemsgudstjeneste i Sø- og Abildparken | Abildgård Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Plejehjemsgudstjeneste i Sø- og Abildparken

SEP
21

Plejehjemsgudstjeneste i Sø- og Abildparken


Dato Torsdag d. 21. september 2023, kl. 14:30
Sted Ekstern, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Medvirkende
v/præst fra Abildgård Sogn
Plejehjemsgudstjeneste i Sø- og Abildparken

Gudstjenesterne foregår på skift i Sø- og Abildparken.

Under gudstjenesten synger vi salmer, hører bibeltekst og prædiken, og får velsignelsen. Der er også mulighed for at deltage i nadver. Gudstjenesten varer ca. 30 min. Ved gudstjenesten medvirker en organist med klaverspil. Efter gudstjenesten har vi fælles kaffebord og hygge. Pårørende er meget velkomne til at deltage i gudstjenesten. Gudstjenesterne forestås på skift af præsterne fra Abildgård Kirke

Kirken har frivillige medarbejdere, som kommer og hjælper dig hen i det hus, hvor gudstjenesten foregår, og du bliver også fulgt tilbage til din egen bolig igen. Sø- og Abildparkens personale vil på dagen for gudstjeneste spørge dig, om du ønsker at deltage i gudstjeneste, og hvis du ønsker det, vil de give besked til kirkens medarbejdere om at hente dig i passende tid inden gudstjenesten.

Ønsker du besøg af en præst i egen lejlighed, kan det ske ved henvendelse til en af præsterne: Kenny Gottlieb, tlf. 40 21 25 21 eller Marianne Bach, tlf. 27 47 58 11.

Søndagsgudstjeneste i Abildgård Kirke Er der ønske om at deltage i søndagens gudstjeneste i Abildgård Kirke kl. 10.30, kan man bestille kørsel hos Dybvad Taxi, tlf. 98 86 42 14 senest kl. 18.00 dagen før højmessen. Det koster 40 kr. t/retur.