KONCERT: Allehelgen | Abildgård Kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

KONCERT: Allehelgen

NOV
11

KONCERT: Allehelgen


Dato Lørdag d. 11. november 2023, kl. 16:00
Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
KONCERT: Allehelgen

ALLEHELGEN KONCERT

Medvirkende:

  • Line Marie Gaaei Jensen, fløjte
  • Søren Rasmussen, orgel

Ved Alle Helgen mindes vi de døde, og der vil derfor ved denne koncert være fokus på meditativ musik til ro og eftertanke. 

Program:

  • Tysk og fransk romantik med musik af Carles Marie Widor, Josef Rheinberger og Max Reger. Sidstnævnte bliver i år fejret overalt i Europa i anledning af 150-året for hans fødsel.
  • Dansk musik af Carl Nielsen, idet Line spiller en særlig udgave af den berømte blæserkvintet over salmen ”Min Jesus lad mit hjerte få”. Det bør nævnes, at dette solostykke spilles på en tværfløjte af træ, som nær havde endt sine dage som instrument på en losseplads i Paris. Heldigvis blev den fine træfløjte spottet af en musiker.
  • Orgelmusik af J.S. Bach og Max Reger og Max Reger spilles af organist Søren Rasmussen.

Line Marie Gaaei Jensen er nylig ansat organist i Råbjerg og Aal­ bæk kirker, uddannet almen musikpædagog og fløjtenist ved Aalborg Musikkonservatorium.

Søren Rasmussen er organist ved Abildgård Kirke i Frederikshavn, har kirkemusikalsk diplom eksamen fra Det kgl Dansk Musikkonservatorium, efteruddannelse i orgel på Det kgl danske Musikkonservatorium, videregående orgelstudier i Paris hos Professor Marie Claire Alaini og i Leipzig hos Thomasorganist Ullrich Böhme.