Begivenheden har allerede fundet sted.

Allehelgen gudstjeneste

Allehelgen gudstjeneste

Søndag d. 3. november 2019, Kl. 10:30 til kl. 12:00
Abildgård Kirke
Gurli Møller Andreasen og Kenny Gottlieb

Der er tradition for, at vi på denne dag særligt mindes de døde, som er elsket og savnet. Vi mindes i kirken, på kirkegården og derhjemme.

I Abildgård Kirke holder vi gud­stjeneste for alle, som har prøvet at miste, hvad enten det var et kært familiemedlem eller en god ven. Alle er velkomne, både unge og ældre.

De familier og venner, der i årets løb har mistet en af deres kære, inviteres særligt til denne gudstjeneste, hvor vi mindes de kære ved at tænde lys for dem og læse deres navne op.

Alle Helgens søndag er ikke nogen begravelsessøndag. Tværtimod. Tekster og musik er båret af både håb, trøst og glæde. Her lyder det lyse budskab, som kan bære os igennem det, som er både tungt og svært.

Ved gudstjenesten medvirker Lise Robenhagen Hjørne (sopran), og Tine Lilholt (harpe).