Sogneindsamling, Folkekirkens Nødhjælp | Abildgård kirke
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneindsamling, Folkekirkens Nødhjælp

MAR

Sogneindsamling, Folkekirkens Nødhjælp

Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 10:30 til kl. 12:00
Abildgård Sogn
Indsamlere, Folkekirkens Nødhjælp

Hvert skridt tæller - Folkekirkens Nødhjælpsindsamling 2020.

Søndag d. 8, marts 2020 håber Abildgård og Bangsbostrand Sogne at få så mange frivillige indsamlere ud og banke på dørene, at alle i de to sogne får mulighed for at give verdens mest udsatte mennesker en håndsrækning.

I år samler vi ind til en højaktuel sag, som berører os alle. Nemlig klimaforandringer. Mere præcist til de mennesker, som betaler den højeste pris, selvom deres bidrag til CO2-regnskabet er langt mindre end vores. I år samler vi ind til klimaløsninger som træplantning, bygning af broer, diger, opsamlingssøer og implementering af vedvarende energiformer. Vi samler også ind til klimaresistente afgrøder, brønde og innovative løsninger, som sikrer en bæredygtig fremtid for verdens fattigste befolkninger.

Vi er med i Sogneindsamlingen, fordi det altid er en god og hyggelig dag, hvor vi, på tværs af generationer deler vores søndag med mennesker, der virkelig har brug for hjælp.

For os er Sogneindsamlingen en anledning til at blive mindet om, hvor lidt der faktisk skal til for at gøre fattige mennesker i stand til at klare sig selv siger Ole Henrik Jensen og Stig E. Lundbo, der er indsamlingsleder i henholdsvis Bangsbostrand- og Abildgård Sogne i Frederikshavn.

Indsamlingen søndag den 8. marts 2020 begynder ved Bangsbostrand Kirke og Abildgård Kirke henholdsvis kl. 10.00 og kl. 10.30. Efter indsamlingen serveres begge steder et lettere måltid samt kaffe.

Vil du være med til at gøre en indsats mod sulten søndag den 8. marts 2020 så ring til henholdsvis Bangsbostrand Kirke tlf. 98 42 06 93 og Abildgård Kirke, tlf. 98 42 32 88 eller ring hele døgnet på 80 60 80 60. Du kan også melde dig som indsamler på blivindsamler.dk. Eller mød blot op på dagen. Vi har brug for din hjælp. Bliv indsamler – det giver en god fornemmelse i maven.

De to indsamlingsledere står klar til at tage imod dig og din hjælp.

Din indsats kan gøre en forskel siger indsamlingslederne Ole Henrik Jensen og Stig E. Lundbo samstemmende.

Sogneindsamling til Folkekirkens nødhjælp: Gå en tur for klimaet!

I verdens fattigste lande handler klimaforandringerne om liv eller død med tørke, oversvømmelser og mudderskred. Derfor samler vi ind til en bedre tilværelse for dem, der er hårdest ramt af klimaforandringerne. Vi gør det gennem Folkekirkens Nødhjælp Gå en tur for klimaet. Vi lover, at din hjælp gør en kæmpe forskel og hvert skridt tæller.

Vi mødes kl. 9.30 til gudstjeneste og derefter går vi ud i sognet og samler penge ind. Når vi kommer tilbage er der varm suppe og kaffe til alle indsamlere. Yderligere information og tilmelding hos indsamlingsleder Stig Lundbo, tlf. 40 24 53 10, lundbo.fam@oncable.dk