Foredrag: Synne Garff | Abildgård kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag: Synne Garff

OKT
10

Foredrag: Synne Garff


Dato Torsdag d. 10. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Medvirkende
Bibelselskabets stiftsudvalg
Foredrag: Synne Garff

Aftenens foredragsholder er Synne Garff, Bibelselskabets internationale chef, forfatter og ulønnet hjælpepræst i Ribe Stift. Tema: At genvinde livsmodet. 

Synne Garff tager udgangspunkt i sin bog "Når Gud bøjer sig" og deltagerne kommer med ud i verdens konfliktområder og reflekterer over, hvad det er, at Bibelens fortællinger kan, når de kombineres med psykologi og drøftes i grupper.

På sine rejser, ofte på kanten af krig, har Synne Garff oplevet, hvordan mennesker får mod på livet igen, når man har mistet et barn, er blevet voldtaget, tortureret, oplevet alvorlig sygdom, forfulgt eller måske selv har forfærdelige ting på samvittigheden. Det er hendes personlige beretning fra en verden, de færreste har adgang til.

Bibelselskabet støtter forfulgte og pressede kristne med metoden "Bibelsk sjælesorg", der er med til at give mennesker livsmodet tilbage, og Synne Garff fortæller om "Bibelsk sjælesorg", som nu anvendes af præster og omsorgspersoner i Danmark. Metoden, der kan hjælpe mennesker i forskellige former for livskriser.

Der er offentlig adgang til arrangementet. Der kan købes kaffe.