Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag; De frivillige er hjertet og hænderne i kirken

Foredrag; De frivillige er hjertet og hænderne i kirken

Onsdag d. 11. september 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn, Danmark
v/ kirkens frivillighedsudvalg

De frivillige er hjertet og hænderne – og meget mere – i vores kirke og er en vigtig del af kirkens liv !

Men hvordan organiserer man overhovedet noget, der er baseret på, at mennesker gør noget frivilligt og af egen lyst. Vi balancerer et sted mellem ”den tøjleløse frivillighed” og ”den stramt styrede frivillighed”. Hvordan holder vi tungen lige i munden og kan håbe på at blive ved med at have en høj frivillighed. Og hvad er vigtigst, - frihed eller styring? Frihed eller ledelse?

Hvad motiverer de frivillige? Der er mange spørgsmål. Men har vi nogle svar?

Kom og vær med i en udviklende samtale om noget, der er så vigtigt i vores kirke og i vores samfund. Nemlig jer frivillige! Vi kan ikke undvære jer! Og derfor må vi hele tiden tage denne samtale op. Hvor står vi henne nu. Og er der noget, vi kan gøre bedre?

Oplægsholder er Birgitte Viftrup Mortensen, diakoni-og sognepræst i Svenstrup-Ellidshøj Pastorat. Birgitte er tidligere k oordinator for Aalborgprovstiers Menighedspleje og konsulent i Samvirkende Menighedsplejer.