Abildgård Formiddag: Johs Kühle

Mandag d. 27. januar 2020, Kl. 09:30 til kl. 12:00
Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn, Danmark
Johs Kühle

Johs. Kühle: Emne: ”Ud med kirken, - om Guds mission og verden”. ”Ud med kirken”, - om Guds mission og verden. - Johs Kühle, pastor emeritus, fritidsmedarbejder i Danmission. For nogen er mission et belastet ord, som forbindes med fordomme og erfaringer, man ikke bryder sig om. For andre peger ordet i en anden retning; - på det meningsfulde samvær, hvor vi taler og tænker sammen om det, der er vigtigt for os og betyder noget i respekt for hinandens opfattelser. Tro, håb og kærlighed lever ved at blive delt, i ord og handling. Sådan var det for disciplene og sådan er det formentlig også i dag. Og som det er for den enkelte, er det også for kirken. Den er ikke til for sin egen skyld. Kirken har en mission. Derfor skal den ud over sin egen rampe og være midt i verden!

Abildgård Formiddage er en foredragsrække, hvor vi tager fat på nogle af livet store spørgsmål. Temaet i denne sæson er "Hvordan er vi kristne? -  sådan!" Foredragene afholdes MANdage kl. 9.30-12.00. Pause mellem 10.30- 11.00 med forfriskning og formiddagskaffe. Deltagerbetalingen er 30 kr. pr. gang eller 150 kr. for hele forløbet. Tilmelding gerne til Arne Holdensen: tlf. 30 53 50 89, arneholdensen@gmail.com. Minimum deltagerantal for gennemførelsen er 40.