Begivenheden har allerede fundet sted.

Onsdag d. 31. juli 2019, Kl. 17:30 til kl. 21:00
Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn, Danmark
M&M Mad og Mennesker

M&M - Mad & mennesker er et spisefællesskab startet af unge Kirkelige ungdomsledere, og er et mødested for unge i kirken. Det er en fantastisk mulighed for, at unge mødes i kirkens ånd.

Vi mødes på kirketorvet hver 2. onsdag kl. 17.30-21.00, og hjælper hinanden med at lave mad og alt praktisk i forbindelse med aftenens program.

Efter vi har spist, er der en times program, det kan være leg, kreativ aktivitet, besøg hos nogen, eller en der kommer og fortæller om noget spændende.

Vi slutter med andagt og aftensang, og går hjem når vi har hjulpet hinanden med at rydde op.

Deltagerne i Mad og Mennesker deles om opgaver og planlægning.

Det koster 15 kr. for mad hver gang, som kan betales på Mobile Pay.

Har du lyst til at vide mere eller at være med i Mad og Mennesker, så send en mail eller ring til Rebekka eller Rikke, og mød op til et hyggeligt spisefællesskab i din kirke.

Kl. 17.30: Drop ind
Kl. 18.00: Madlavning
Kl. 19.30: Oprydning
Kl. 20.00: Aktivitet
Kl. 20.45: Bøn og andagt
Kl. 21.00: Tak for i aften!

Kontakt og tilmelding

• Rebekka Olsen  Tlf.: 61 27 07 98, rebekkaliv@hotmail.com,