U-messe i Frederikshavn Kirke

Dato Torsdag d. 24. oktober 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn, Danmark
Inger Due Borré

U-Messen er en Ungdomsgudstjeneste for alle konfirmander og unge i Frederikshavn Provsti.

Vi glæder os til at byde indenfor til en U-Messe for unge,lavet af unge og med unge fra provstiet.

Joachim Hejslet Jørgensen, også kendt fra Konfirmandgospel, står for musikken til U-Messen, sognepræst Inger Due Borré vil sammen med de unge lave en anderledes gudstjeneste, hvor dialogprædiken, drama, filmklip kan være en del af programmet.

Da der sidste år var stor tilslutning til dette arrangement, vil der i år være 2 U-messer, så alle unge som har lyst til at deltage kan være med - den første kl. 16.00 og den anden kl. 18.30.

Vi opfordrer MEGET alle konfirmander, unge og nysgerrige voksne til at møde op til denne anderledes gudstjeneste i Frederikshavn Kirke.
Alle er velkomne.

Ophavsret: