Abildgård Marked Light | Abildgård kirke
Begivenheden har allerede fundet sted.

Abildgård Marked Light

Abildgård Marked Light

Dato Søndag d. 6. september 2020, Kl. 12:00 til kl. 14:00
Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn

At kalde Abildgård Marked 2020 for en Light udgave kan måske misforstås. Det er rigtigt, at det bliver et marked, hvor nogle af de aktiviteter, som i mange år har været med til at tegne markedet, ikke er der. De har bidraget væsentligt til det store overskud, vi har kunnet sende til Danmission hvert år..

Dog betyder Light ikke, at markedet 2020 er mindre betydningsfuldt end de foregående år. Behovet for hjælpen til Cambodia og Tanzania er mindst lige så stort som de foregående år, og dertil kommer, at Danmissions genbrugsbutikker i længere tid har været uden indtjening på grund af Corona restriktioner. Derfor ydes der en stor indsats for, at flest muligt bakker op om de aktiviteter, man på nuværende tidspunkt véd, kan gennemføres, så Light kan komme til at betyde færre aktiviteter, men ikke mindre engagement!

Til markedet bliver der salgsboder fra markedsværkstedet og Wa-lawer-do. Salgsvogn med grønt og blomster. Cykelløb og KirkeGang, som starter efter høstgudstjenesten, som er kl. 10.30

Som noget nyt har kunstneren Anne Marie Johansen kreeret en jubilæumsplakat, hvor de første signerede plakater sælges den 6. september.

- Et sted, hvor vi med sikkerhed ved, at vi ikke får et Kirkemarked Light, er fællesskabet om høstgudstjenesten samt forberedelse og gennemførelse af Abildgård Marked 2020, siger formanden for markedsudvalget Ernst Hansen.

Cykelløb - fest for alvor!

Kl. 12:30 skyder Olav Madsen (Knivholt Olav)cykelsponsorløbet 2020 i gang. Olav Madsen, som i mange år både har støttet arbejdet med at indsamle midler til Tanzania, og som har været en af cykelrytterne ved de foregående års cykelløb, har i år lovet at sende cykelrytterne afsted med maner. Det er vigtigt, at det sker med maner. For cykelløbet skal både være fest og alvor.

Til at vedligeholde den festlige stemning under hele løbet kommer vores trofaste og festlige speaker gennem mange år, Leif Mortensen.

Alvoren i løbet er de beløb, små som store, rytterne i samarbejde med deres sponsorer kører ind. Idet markedet i år på grund af Coronaen er en light udgave, genererer markedet ikke så mange penge, som det plejer at gøre. Så kan du cykle - vil Tanzania, Cambodia og Abildgård Kirke sætte stor pris på, at du deltager og/eller giver et bidrag som sponsor.

Du kan tilmelde dig hos: Knud Erik Andersen, tlf. 20 14 09 88, kea.skansen@gmail.com

KirkeGANG

Kl. 12.30 til 13.30 kan du hjælpe Cambodia og Tanzania ved at gå nogle ture rundt om Abildgård Kirke.

Hvert et skridt – str. 23 eller 53 – er med til at støtte fattigdomsbekæmpelse i Cambodia og Tanzania. Pengene fordeles via hjælpeorganisationen Danmission.

Familier, mænd, kvinder, børn, venner, små eller store grupper, foreninger eller andre, der bare gerne vil går en tur og samtidig støtte en rigtig god sag. Man bestemmer selv, hvor længe man vil gå – dog max. 1 time.

Du sætter en streg på den opsatte tavle, hver gang du har gået en runde som er 500 m. Hver skridt afregnes med 4 øre som indbetales her og nu på MobilePay eller i kontanter.

Man må selvfølgelig også gerne skaffe en eller flere sponsorer.

Der er tilmelding til John Kingo Kristensen på mail: john@plakaten.dk eller på tlf. 22 87 86 87.

Du/I kan også bare møde op. Vi mødes kl. 12.25 foran kirken.