KONCERT: Poul Krebs | Abildgård kirke

Sted Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
300 kr. + gebyr
KONCERT: Poul Krebs

”Når Poul Krebs i november tager på turne til en række udvalgte kirker rundt om i Danmark, er det en gammel drøm der går i opfyldelse - og om sine forventninger til turen siger sangeren selv: Det er noget helt særligt for mig, at ta mine sange ind i det danske folks kirker, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke!

Poul Krebs har i løbet af sin efterhånden lange karriere optrådt i stort set alle tænkelige typer rum, også i kirker - men aldrig en hel turne igennem. At gøre det betyder nye muligheder for både storytelling og valg af repertoire. Publikum kan således se frem til både de store hits, de fortællende sange og de mere hemmelige sange, fra den side af repertoiret, hvor Poul Krebs også tager livtag med de store spørgsmål. Endelig vil Poul Krebs også præsentere helt nye sange, skrevet direkte til turen.

En klog kvinde sagde engang til mig: Ligegyldigt hvor lidt eller meget man tror, er det sundt at komme ind i et rum, hvor der er lidt højt til loftet!

Poul Krebs har denne gang valgt at holde udtrykket akustisk og intimt, og at opleve ham på den måde, er altid en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Men for også at kunne sætte lidt ekstra farver og stemninger på sangene, tager han to af landets bedste sidemen med sig på kirketuren: Bassisten og sangeren Troels Skjærbæk og pianisten Palle Hjorth.

Billetter købes på billetten.dk