FrivilligFest | Abildgård kirke

Sted Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
Gratis, tilmelding nødvendig

Kan I også mærke det?

Naturen blomstrer, solen skinner, østenvinden bliver varmere og dagene længere – alt sammen tegn på, at vi snart må være sammen igen! For snart kan vi igen forsamles i fællesskab om den gode snak, den dybe latter, og det varme nærvær som springer fra evangeliets glædelige budskab til os og hele vores by! Derfor vil vi i Abildgård Kirke gerne dække et bord for dig og enhver frivillig i kirken til en frydefuld velkommen-tilbage-fest den 12. august kl. 17-21 - i håb om, at alle er vaccinerede til den tid!

Der er lagt op til nogle festlige timer med en minigudstjeneste, helstegt pattegris, masser af musik, sang og underholdning.

Vi håber på godt vejr, så festen kan foregå udendørs, ellers afvikles den indendørs.

Maden er gratis, du skal dog betale for drikkevarer.

Tilmelding og afhentning af billetter sker til kirkekontoret fra 5. juli og senest 5. august.

Håber du vil være med til ”genstart” af fællesskabet i Abildgård Kirke.

Velkommen!

Frivillighedsudvalget