Plejehjemsgudstjenester

Gudstjenesterne forgår torsdage kl. 14.30 i Leve-Bo i Søparken Hus 6 og Abildparken Hus 8.

Under gudstjenesten synger vi salmer, hører bibeltekst og prædiken, og får velsignelsen. Der er også mulighed for at deltage i nadver. Gudstjenesten varer ca. 30 min. Ved gudstjenesten medvirker en organist med klaverspil.

Efter gudstjenesten har vi fælles kaffebord og hygge.

Pårørende er meget velkomne til at deltage i gudstjenesten.

Gudstjenesterne forestås på skift af præsterne fra Abildgård Kirke.

Kirken har frivillige medarbejdere, som kommer og hjælper dig hen i det hus, hvor gudstjenesten foregår, og du bliver også fulgt tilbage til din egen bolig igen.

Abildparkens og Søparkens personale vil på dagen for gudstjeneste spørge dig, om du ønsker at deltage i gudstjeneste, og hvis du ønsker det, vil de give besked til kirkens medarbejdere om at hente dig i passende tid inden gudstjenesten.

Ønsker du besøg af en præst i egen lejlighed, kan det ske ved henvendelse til en af præsterne:
Kenny Gottlieb, tlf. 40 21 25 21
Simon Blix Nielsen, tlf. 29 90 16 30

En gudstjeneste kan åbne for både håb, glæde og taknemmelighed. Det kan være en kilde til livsmod på trods af modgang og sygdom. Alle kan være med, uanset om man tidligere har været vant til at gå til gudstjeneste.

Så derfor: Velkommen til gudstjeneste i Abildparken og Søparken

Ønsker du at vide mere om gudstjenesterne i Leve-Bo, da kontakt en af vores præster.

Søndagsgudstjeneste i Abildgård Kirke

Er der ønske om at deltage i søndagens gudstjeneste i Abildgård Kirke kl. 10.30, kan man bestille kørsel hos Dybvad Taxi, tlf. 98 86 42 14 mandag til fredag kl. 7-16. Hvis det er nøvendigt at afbestille kørsel, så kan det gøre på lørdag kl. 7-17, men det er IKKE muligt at bestille kørsel om lørdagen.
Det koster 40 kr. t/retur.