Nireekshana Children´s Home, Indien

Børnehjemmet - et fristed og en familie

I det sydøstlige Indien ligger børnehjemmet Nireekshana Childrens Home. Børnehjemmet huser lige nu 35 børn. Behovet er meget større!

Børnene, der bor i Nireekshana Childrens Home, har alle en barsk opvækst bag sig. Nogle har mistet begge forældre, andre er blevet sendt hjemmefra, fordi familien pga. sygdom eller fattigdom ikke er i stand til at tage vare på dem. Men der er også børn, der er blevet udstødt, fordi deres mor eller de selv er blevet kristne. Fattigdom, sygdom eller religiøse konflikter har efterladt dem ensomme og hjælpeløse.

Håb for fremtiden

Ingen af disse børn ville have en chance for at klare sig, hvis ikke præsteparret Hannah og Brenham Dake havde taget imod dem på børnehjemmet. På Nireekshana Childrens Home har de fundet et fristed og en familie.
Nireekshana betyder håb og børnehjemmet hedder Nireekshana, fordi intet barn skal leve et liv uden håb. Intet barn må tro, at det er glemt eller uværdigt til at modtage kærlighed.

I Abildgård Kirke ønsker vi at støtte Nireekshana Children’s Home og være med til at sikre, at ensomme
og forladte børn finder sikkerhed og varme, får dækket deres basale behov, går i skole og bliver hjulpet videre i livet som voksne.

Læs mere om børnehjemmet

eller følg dem på Facebook