International Sprogcafé

International Café i Frederikshavn!

Har du lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv?
Ja, det har du da? Har du ikk’?

Hos os er der i hvert fald en god mulighed for at gøre en konkret forskel for andre, alt imens en god kop kaffe og en dejlig skive brød glider ned i maven.

Hver torsdag fra 14.00-16.30 danner Kirkens Korshærs lokaler i Danmarksgade 70b nemlig rammen om vores internationale sprog & lektie café i Frederikshavn. Vi slår dørene op med kaffe, the og brød på bordet og med tilbuddet om hjælp til at snakke og lære dansk, samt få hjælp til at forstå det danske system og den danske kultur. Konkret forløber eftermiddagen som oftest med at spille spil, læse bøger, snakke om stort og småt, hjælpe med lektier eller læse breve fra kommunen.

Har du mod på at hjælpe de internationale til rette i det danske sprog og kultur og dermed give dem en oplevelse af ’at høre til’ og en chance for en bedre fremtid, så lad os høre fra dig. Den eneste kvalifikation, der er nødvendig for at hjælpe, er, at du har lidt tid til overs hver eller hver anden torsdag fra 14.00-16.30

Hvis du kunne tænke dig at være med til at hjælpe andre, eller selv har brug for hjælp til det danske, så skal du være mere end velkommen.

Kontakt

International præst i Frederikshavn provsti

Simon Kristian Blix Nielsen

Skn@km.dk

Tlf. 29 90 16 30